Çin'e Gittiniz.. Sizi Orada Kim Karşılayacak?

YEMİNLİ TERCÜMANLAR KOBİLERİ DÜNYAYA AÇACAK
Yeminli Tercümanlar KOBİleri Dünyaya Açacak...
Bu günlerde Türkiye'nin ve dünyanın her köşesinde size çevirilerinizde yardımcı olacak, gereğinde bulunduğunuz yerde rehberlik yapacak, ticari ilişkilerinizde, ürün araştırmalarınızda, hukuki sorunlarınızda, vize işlemlerinizde yardımcı olup yol gösterecek, küçük dünyanızı global dünya ile tanıştıracak, ve nihayetinde sizi dünya ile kaynaştıracak yeminli tercümanlar birliğini kurmaya çalışan www.yeminlitercuman.com sitesi, Türkiye'de 81 ilde, dünyada 200 ülkede organize olma çalışmalarına devam ediyor.
Neler Yapıyorlar? KOBİLERE NASIL YARDIM EDEBİLİRLER?
Fabrikanızı ziyaret etmek için İtalya'dan birkaç misafiriniz geldi. Bulunduğunuz yerdeki yeminli tercümanı aradığınızda deneyimli bir yeminli tercüman adresinize gelecek ve size misafirlerinizi karşılamada ve fabrika ziyaretinde eşlik edecektir. Yeminli tercüman aynı zamanda misafirlerinize gereken bilgileri sizin ağzınızdan aktaracak ve gerektiğinde toplantılarınıza katılarak gerekli iletişimi sağlayacaklardır.
Çin'den ithalat yapacaksınız. Ama mesafe de dikkate alındığında attığınız her adımın çok külfetli olacağını düşünüyorsunuz. Artık Çin'de İngilizce/Çince/Türkçe bilen tercümanlar sayesinde orada istediğiniz ürün ile ilgili tamamen gizli araştırma yaptırabilir, yeminli tercümanın sizin için istediğiniz fabrikalardan numuneler sağlayıp size göndermesini isteyebilirsiniz. Şüphesiz bu yaklaşım maliyeti ciddi oranda azaltacaktır. Belki de Çin'in ürün gamınız için çok iyi bir pazar olduğunu düşünüyorsunuz. Bu durumda da orada bulunan yeminli tercümanlar sizin için ürününüzün potansiyel alıcılarını araştırabilecek ve bu konuda size ön fikir verebileceklerdir. Çin'i keşfetmek için artık Çin'de olmanız gerekmiyor. Çin'deki yeminli tercümanlar oraya gittiğinizde size tüm şehirlerde rehberlik hizmeti de sağlayabilecek, gereğinde sizinle fabrika ve fuarları da dolaşacaklardır.
Bunlarla da Kalmıyor.. Yeminli Tercümanlar sizin için Sözleşmelerinizi, İthalat - İhracat Belgelerinizi, Sertifikalarınızı, İlaç Tescil Belgelerinizi Kanun Yönetmelik ve Mevzuatları, Göçmenlik Başvuru Belgelerini, Vize Evrakını, Yurtdışı Yazışmalarınızı ISO/ISM Dokümantasyonunu, Kalite Güvence Belgelerini, Master/Doktora Tezlerini, Teknik ve İdari Şartnameleri, İhale Dosyalarını, Mahkeme Kararlarını, Noterlik Evraklarını, Kullanma Kılavuzlarını, Kurum-İçi Eğitim Belgelerini, Muayene Belgelerini, Bilimsel/Tıbbi Makaleleri, Gazete Kupürlerini, Haber Bültenlerini, Şirket Kuruluş Senetlerini, Faaliyet Belgelerini, Mutabakat Senetlerini, Protokolleri, Terhis Belgelerini, Transkriptleri, Katalog ve Broşürleri, Beyannameleri Vekaletnameleri, Muvafakatnameleri, İnternet Sayfalarını, Formları, Kaza Tutanaklarını, Raporları Prospektüsleri, Kitapları/Dergileri, Kişisel Yazışmaları, Sabıka Kayıtlarını, Reklam Metinlerini, Menşe Şahadetnamelerini, Gümrük Dokümanlarını, Faturaları tercüme ediyor, size Sözlü Tercüme Hizmetleri veriyor, CD/DVD/VHS/Kaset Transkripsiyonu yapıyor, Senaryolu/Senaryosuz Film çeviriyor, Yazılım ve İnternet Sayfalarını yerelleştiriyor ve her türlü metin ve belgeyi kullanıma ve sunuma hazır halde bir dilden diğerine dönüştürüyorlar.
Not: Bu mailimizi bültenlerinizde ve internet sitelerinizde yayınlayıp üyelerinize duyurabilir, üyelerinizin yurtdışına açılmalarına katkıda bulunabilirsiniz.
Türkçe Tercümanlar KOBİ'lerin hizmetindedir!