PDF Gelen Dosyalar Canınızı Sıkmasın

Çevirileri yapılmak üzere PDF halde gelen dosyaların Word’e dönüştürülmeleri çoğu zaman çok vakit alıyor. Değişik programlar olmakla beraber tümünün farklı eksikleri var. Ben genel olarak PDF belgeleri internet üzerinden Word’e dönüştürüyorum. PDF’e dönüşecek belge varsa, onu da internet üzerinden online yapmayı tercih ediyorum. İyi tarafı, hem üretsiz hem online olduğu için her yerden bu sitelere ulaşabilmeniz ve işlemlerinizi çok çok kolay yapabilmeniz.

İşte size sürekli kullanmanızı önerebileceğim 3 önemli site:
Üyelik gerektirmeyen PDF<>Word dönüşümlerini anında yapabileceğiniz bir site!

Üyelik gerektiren ama üyeliği 5 saniye süren resim formatında kaydedilmiş (üzerindeki metinlerin kopyalanamadığı) PDF dosyaları Word’e dönüştüren site! Her üyelik için aylık  20 sayfa sınırı olduğu için. Birkaç üyelik almanız önerilir.

Üyelik gerektirmeyen ve kısa süre içinde uzun PDF dosyaları bölebileceğiniz bir site. Örneğin elinizde 100 sayfalık bir PDF dosya var ve size sade 45 ila 60. sayfalar arası lazım.  Bu siteye girip ilgil iboşluklara 45 ve 60 yazarak bir iki dakika içinde sadece o sayfalardan oluşan bir PDF dosya almanız mümkün!