YENİ SİTEDE NELER BULACAKSINIZ

Yeni Sitemizde Bulacaklarınız:
1- Türkiye'de Farklı Şehirlerde Kayıtlı Tercüme Büroları
2- Türkiye'de Tüm Dillerde Kayıtlı Yeminli Tercümanlar
3- Türkiye'de Kayıtlı Ardıl-Simultane Tercümanlar ve Redaktörler
4- Türkiye'de Kayıtlı Trados Bilen Tercümanlar
5- Türkiye'de Kayıtlı Lokalizasyon Büroları ve Ekipman Şirketleri
6- 200 Ülkede Kayıtlı Türkçe Tercümanlar/Rehberler
7- LIPS – Türkiye'nin İlk ve Tek Tercüman Sosyal Ağı
8- Sektörel Haberler ve RSS Feed

LIPS (Tercüman Ağı)
Onbinlerce mütercim tercüman, tercüme bürosu, proje koordinatörü, çeviri sektörü uzmanı, lokalizasyon bürosu, redaktör, ardıl-simultane çevirmen, ekipman satan-kiralayan şirket, çeviri bölümü öğrencisi, öğretim üyesi ve dilbilimci artık LIPS modülünü kullanarak birbirlerinden haberdar olabilecek, birbirlerini takip edebilecek ve birbirleriyle mesajlaşabilecek! Çeviri, dilbilim ve dil öğrenimi/öğretimi ile ilgili tüm taraflar (kişiler/kurumlar) artık tek bir SOSYAL AĞ üzerinde bir araya gelecekler..

Tıpkı Facebook, Friendfeed ve Twitter gibi sosyal ağlarda olduğu gibi tanıdığınız ve tanışmak istediklerinizi takip edebilecek, sizi takip edenlere mesajlarınızı ulaştırma imkanına kavuşabileceksiniz.

Üstelik üye olmanıza da gerek yok! Aşağıdaki sitelere giriş yaptığınız kullanıcı adı ve parola ile LIPS modülüne giriş yapabilirsiniz..
Google, Gmail, Yahoo, Facebook, Twitter, MyspaceID, WindowsLiveID, AOL, Blogger, Wordpress, VeriSign, Hyves, OpenID

BAŞVURU
Sitemizin geniş tabanı ve her gün ulaşacağı binlerce ziyaretçi ve müşteri düşünüldüğünde, sitemizin tercüme büroları ve yeminli tercümanların müşteri portföylerine çok olumlu katkılar sağlayacağı rahatlıkla söylenebilir. Sitemizde yer almak isteyen üniversite mezuniyeti sonrası en az 3 yıl deneyimli yurtiçi ve yurtdışında yaşayan yeminli tercümanlar ve tüm tercüme büroları Başvuru Formunu kullanarak bize başvurabilirler..

ÖNEMLİ RİCA
Sitemize yurtiçi ve yurtdışında kayıtlı tüm tercümanlardan ve bürolardan, sitemizi Facebook, Twitter, Friendfeed gibi sosyal ağlarda ve kendi internet sitelerinde tanıtmalarını rica ediyoruz.. Her tercüman sitemizi 5 sitede tanıtabilirse, umuyoruz sitemiz yakında yayına girecek İngilizce sitesinin de etkisiyle- tüm dünyada çok daha geniş bir kitleye ulaşacak, daha fazla tanınacak ve bu tanınma sitemizle ilişkili herkese fayda sağlayacaktır.